ȘOCANT! O infecţie neobişnuită l-a lăsat fără mâini, picioare şi o parte din faţă.

Alex Lewis, un bărbat de 34 de ani, suferă de o boală rară. O infecţie neobişnuită instalată în corpul său l-a lăsat fără mâini şi fără picioare, plus o parte din faţă. Practic, virusul i-a mâncat carnea, lăsându-l fără părţi din corp.

Bărbatul era un om implinit. Avea un serviciu bun şi o familie pe care o iubea enorm. Totul s-a schimbat însă brusc. Alex credea că a contactat din nou o gripă banală deoarece tușea în mod repetat și avea febră ușoară. Însă starea lui era din ce în ce mai gravă, motiv pentru care a decis să meargă la un control.

Imagini pentru OMUL CARE A RAMAS FARA BUZE, MAINI SI PICIOARE

Alex Lewis

loading...

Medicii i-au dat un verdict șocant. Bărbatul contactase o bacterie care se răspândise în corpul lui și care îi mânca pur și simplu carnea. Ce era și mai grav, este că rata de supraviețuire în astfel de cazuri era doar de 3% .

Efectele bolii au fost foarte puternice, însă Alex a reușit să învingă infecția. Cu toate că bărbatul a fost mutilat pe viață, el este fericit că este încă în viață și că poate fi alături de soția și fetița lui.  Sursă articol: Portalul de informatii kromaniaSursă foto