Are un job inedit! Încălzește paturile contra unei sume de bani.

Viktoria Ivachyova, o tânără din Rusia, în vârstă de 21 de ani, a avut o idee inedită de a face bani. Ea a anunțat că poate să încălzească paturile oamenilor, contra unei sume de bani.

Jobul tinerei constă în a le încălzi patul celor care nu vor să simtă așternuturile reci, atunci când merg la culcare. Viktoria susține că are o energie pozitivă, care îi ajută pe cei care beneficiază de serviciile ei să aibă un somn liniștit.

Femeia mai spune că cei mai mulți dintre clienții ei sunt bărbați singuri, dispuși să plătească 82 de dolari pe oră pentru ca tânăra să le încălzească patul. Tânăra are reguli stricte care nu vor fi încălcate, dacă unii bărbați mai doresc si altceva.

După ce este angajată pentru o oră, Viktoria merge la client acasă, se îmbracă în pijama și se ghemuiește în pat. Potrivit regulilor ei, nu există contact fizic între tânără și client.

Pentru a fi cât mai în siguranță, ea are și un buton de panică pentru a chema agenți de securitate, în cazul în care vreun client are alte planuri cu ea.  Sursă articol: Portalul de informații LIBERTATEA

loading...