Gigi Becali este SUPĂRAT FOC pe Liviu Dragnea … care este … “e o piticanie din Teleorman”!

Gigi Becali nu are nicio teamă când vine vorba de drepturile lui şi îl critică dur pe Liviu Dragnea, liderul partidului aflat la guvernare. Patronul clubului “Steaua” îşi dă seama că “situaţia actuală a echipe sale de fotbal” este cumva dependentă de deciziile luate de clasa politică actuală, şi cu toate acestea, nu stă cuminte şi spune ce are pe suflet presei, în speranţa că ziua “dreptăţii” va veni într-un viitor cât mai apropiat cu putinţă.

„Ar fi putut Ministerul Apărării să dea ordin să pot folosi eu numele Steaua. Ce, nu s-a terminat ancheta ordonată de ministru? Dar ei asteaptă ceva de la Dragnea. Sunt cu toții servitorii lui Dragnea”, a declarat Gigi Becali.

„Credeti ca Dragnea face ceva? Eu nu am nevoie să faca el nimic pentru că nu e el buricul Pământului și nici Dumnezeul țării. Dragnea e o piticanie din Teleorman”, a tunat și fulgerat Becali.

„Mie puscaria mi-a prins bine. Ca nici eu nu eram usa de biserica. Acum, pentru mine nu mai conteaza decat dreptatea si adevarul. Eu nu merg sa fac trafic de influenta la Minister, la Georgica, la Vasilica. Niciodata! Doar dreptate si adevar”, a spus Becali la sport.ro. Sursă foto.

Sursă articol: portalul de informaţii romaniatv.net