“Nemtoaică sănătoasă și frumoasă! Vreau să te fac fericit! Sună-mă acum!”. Cel mai tare anunț de vânzare a unei mașini!

Un constănțean a ajuns vedetă în mediul online după ce a postat pe site-ul autovit.ro un anunț inedit de vânzare a propriei mașini, un Volkswagen Passat din 2008.

Anuntul a reușit să stârnească amuzamentul a mii de oameni, deoarece pare scris chiar de către automobilul pus la vânzare.

„Nemţoaică sănătoasă şi frumoasă, caut să-mi refac viaţa alături de tine … M-am născut în 2008 în Germania, dar am învăţat să merg în România. Încă de la început am avut o relaţie deosebită fiind fidelă unicului meu stăpân, un domn cochet care deși mă iubeşte, zice că nu poate cu două deodată. A ales-o pe ailaltă … treaba lui! Și câte am făcut pentru el … vara sau iarna, pe soare, ploaie sau ninsoare, l-am dus peste tot fără să mă plâng de nimic. Cât timp am fost cu el nu i-am cerut decât să mă ducă regulat la inspecţie, la cei care mi-au dat viaţă. Nimic altceva!”

„Să știi că nici la mâncare nu sunt pretenţioasă. Dacă te porţi frumos cu mine pot să beau doar 6 litri la sută. Dacă mi-am facut plinul pot să merg şi 1000 de km. Am doar 2000 cmc, DSG în talie. Deşi lumea zice că nu mai sunt chiar tinerică, să ştii că mă ţin foarte bine, nu mă dor articulaţiile, n-am nici liftinguri şi nici botox şi nici nu mă fardez. Am carnet de sănătate la zi, şi am ieşit foarte bine la toate verificările. Am analizele şi vaccinurile la zi. Doctorii mei spun că mai am mulţi ani înainte. Dacă ai îndoieli facem un test la medicul tău”, se descrie nemţoaica.

Despre opțiuni, mașina mai spune „Port haine din piele combinată cu piele întoarsă, de care am avut grijă şi sunt ca noi! O să-ți placă vara că nu sunt prea încinsă când te lipeşti de mine şi o să-ți placă și iarna că nu sunt respingător de rece. În plus, oricând ai nevoie, te încălzesc la spate și chiar la fund. Oricum, mă încălzesc toată … mult mai repede ca altele … O să te răsfăţ cu ceva ce n-ai mai vazut … am CD/DVD mp3 şi pot să-ți cânt practic orice melodie în orice format. O să am eu grijă să aprind farurile când se face noapte. O să am tot eu grijă să pornesc ştergătoarele când plouă. Practic, tu doar trebuie să te bucuri de plăcerea condusului deşi de menţinerea vitezei mă pot ocupa tot eu…”.

Descrierea se încheie cu o invitație la cumpărarea Passatului: „Am toate filtrele, uleiul şi stergătoarele noi nouţe, astfel că după ce începem relaţia noastră sunt gata să mergem oriunde împreuna fără să îţi mai cer nimic în schimb. Vreau doar să te fac fericit(ă)! Sună-mă acum!” Sursă articol: Portalul de informaţii Auto Bild

loading...