Vrei să te IMBOGĂŢEŞTI peste noapte? Citeşte câteva metode de a “păcăli” aparatele de păcănele

Majoritatea dintre noi am visat măcar o dată ce vom face cu banii, atunci când vom câştiga foarte mulţi. Faptul că eşti un împătimit al jocurilor de noroc, te face să visezi că într-o zi vei şi câştiga o grămadă de bani. Jucând mereu, îţi pui zilnic întrebarea dacă se poate ca să “păcăleşti” cumva maşinăria din faţa ta şi să o goleşti de bani. Internetul este plin de forumuri unde împătimiţii jocurilor de noroc îşi expun ideile şi metodele prin care speră ei că ziua câştigului cel mare este aproape şi norocul îi va lovi cumva.

În februarie 2012, compania austriacă Novomatic a recunocut că există modalităţi de a “trişa” la aparatele sale. “Printr-o observare prelungită şi targetată a secvenţelor individuale ale jocului, precum şi prin înregistrarea jocurilor individuale, este posibilă identificarea “unui model” în rezultatele jocului”, a arătat compania într-un comunicat.

Potrivit lui Willy Allison, un consultant de securitate care a analizat această schema timp de mai mulţi ani, membrii organizaţiei ruse îşi foloseau telefoanele pentru a înregistra 20 de rezultate ale unui joc pe care doreau să-l “păcălească”. Ei trimiteau aceste date la centrul din Rusia, care analiza imaginile şi calcula “modelul” aparatului, luând în calcul şi alte informaţii pe care deţineau. Apoi, echipa din Sankt Petersburg trimitea o listă de markeri pe o aplicaţie preexistentă pe telefoanele acestora, care îi atenţiona cu aproximativ 25 de secunde când trebuie să apese pe butonul de joc.

În decembrie 2014, Murat Bliev a fost arestat alături de membrii echipei sale, Ivan Gudalov, Igor Larenov si Evgheni Nazarov. Primii trei au fost condamnaţi la închisoare, în timp ce ultimul, care era un kazah rezident în Florida, îşi aşteaptă încă sentinţa, cel mai probabil el colaborând cu FBI în acest caz, notează observator.tv citând wired.com.

“În legislaţia noastră nu este prevăzută pedepsirea celor care încearcă să trişeze la cazino. În străinătate există legislaţie şi trişorii sunt pedepsiţi de lege. La noi nu avem ce face decât să îi dăm afară şi să nu îi mai lăsăm să intre. Cu aproximaţie, sunt în jur de 100 de persoane în aceste găşti, din care jumătate acţionează în Bucureşti”, a declarat Sorin Constantinescu, directorul Asociaţiei Organizatorilor de Casinouri, pentru rtv.net.

“Tentativele de fraudă se înregistrează la aparatele tip slot machines ieftine sau improvizate. Acestea pot fi fraudate. Ultima metodă a celor care încearcă să păcălească aparatele este acea a filmării ecranului aparatului. Persoana respectivă trimite unui haker înregistrarea, iar acesta printr-un soft stabileşte frecvenţele şi secvenţele aparatului, estimându-se ce cărţi urmează să dea”, a precizat Constantinescu pentru wowbiz.ro

Una dintre metode presupune folosirea unui magnet.

“Metoda cu magnet este una mai veche şi se foloseşte la ruleta electronică. De asemenea, tot la ruletă, dar în sală, se sparge capacul unde se învârteşte bila, în ideea de a opri bila la un anumit număr. Această din urmă fraudă nu se poate realiza decât cu ajutorul personalului sălii de joc”, a explicat el.

Altii sustin ca daca bagi 10 lei in aparat si tii apasat butonul bet circa un minut, aparatul va ajunge sa afiseze un credit de 100 de lei.

“Nu există nici un fel de manevre, am încercat tot felul de mânării, cu magnet, cu camera de la telefon. Eu sunt posesorul unui bar şi am trei aparate, le urmăresc atunci când vin băieţii şi bagă bani în ele fără să câştige. Atunci joc eu pe miză mare şi mai iau câte ceva, dar nu de fiecare dată”, a povestit un impatimit al jocurilor de noroc.

Camera foto de la telefonul mobil te poate ajuta si ea sa castigi niste bani. “E simplu, porneşti camera video de la telefon şi o pui pe ecranul aparatului cu camera lipită de aparat şi ori îţi măreşte creditul fără să faci nimic, ori îţi aşează cărţile”, a spus o alta persoana.

Exista insa si persoane care sustin ca aparatele nu se pot pacali, iar toate aceste metode care circula pe net nu functioneaza si totusi …. Sursă foto.