Alex Malarkey este băiatul care a stat două luni în comă. A fost în RAI şi a vorbit cu Iisus

Povestea băieţelului Alex Malarkey a devenit cunoscută de ceva vreme, iar cartea „Băiatul care s-a întors din Rai” a ajuns în topul celor mai bine vândute cărţi potrivit New York Times.

Povestea lui Alex este une INCREDIBILĂ. Acesta se afla împreună cu familia lui în maşină şi a fost victima unui accident de circulaţie teribil. În urma accidentului, băieţelul a suferit o „decapitare internă”. Ca să înţelegeţi gravitatea problemei, craniul său s-a desprins de şira spinării, toţi doctorii find şocaţi că nu a murit pe loc, scriu cei de la frip.ro citând a1.ro

Medicii care s-au ocupat de el nu-şi pot explica ce s-a întâmplat cu el

După accident cu Alex s-au întâmplat lucruri incredibile, iar povestea lui este de-a dreptul şocantă. Tânărul povesteşte cum, în cele două luni în care a stat în comă, a vizitat Raiul, a văzut îngeri care îi cărau tatăl din maşină distrusă, s-a întâlnit şi a vorbit cu Iisus şi a ascultat o muzică incredibilă.

„Când am ajuns în Rai, eram la poartă. Porţile erau foarte înalte şi erau albe. Totul era foarte strălucitor. Când am ajuns înăuntru, totul era şi mai strălucitor, absolut perfect. Perfect este cuvântul pentru a descrie Raiul”, spune Alex.

SONY DSC

Cam atât a decis copilul că trebuie să povestească despre experienţa sa unică, acesta invocând un motiv serios: „Despre ce am văzut acolo am promis să nu-i spun nici tatălui meu„, explică băiatul.

Tatăl său este un om educat şi fiu al unui cercetător. Acesta nu a crezut nimic din poveştile fiului. „Am crezut că a rămas cu traume”, spune Kevin. Deşi nu îşi mai aminteşte nimic din accidentul propriu-zis, Kevin a aflat detalii chiar de la fiul său. Alex spune că stătea alături de Iisus, undeva deasupra tuturor, privind cum pompierii îi scoteau corpul din maşină şi îl puneau în elicopter.

Alex îi aduce aminte cum şi-a auzit numele strigat de tatăl său, pe care l-a văzut apoi vorbind la telefon, dar şi cu un bărbat îmbrăcat în albastru din personalul elicopterului. Cei care se aflau la faţa locului pot confirma spusele băiatului.

Medicii cred cu adevărat că s-a întâmplat o minune! Ceva este inexplicabil. Ba chiar a progresat remarcabil. Acum poate să stea în picioare cu ajutorul unui cadru protector şi poate chiar să urce pe rampa cu ajutorul unui echipament special.

Sursă articol: portalul de informaţii frip.ro