Un tânăr din Timișoara a trăit șocul vieții lui! S-a trezit cu un rrom în mașină și alții câțiva în urmărirea lui.

Un tânăr din Timișoara a avut parte de o întâmplare șocantă, demnă de scenariul unui film. Evenimentul neplăcut s-a petrecut într-un cartier al orașului.

În jurul orei 16.30, șoferul se afla pe o stradă din cartierul Fratelia din Timișoara când s-a trezit că în fața mașinii îi sare un bărbat de etnie rromă, cu o butelie de gaz în mână. În secunda doi bărbatul urcă în mașină, pe scaunul din dreapta și a refuzat să mai coboare cerându-i tânărului să-l ducă la cea mai apropiată benzinărie ca să-și umple butelia, în timp ce alți rromi au încercat să-i distragă șoferului atenția.

Individul nu a mai vrut să coboare din mașină, șoferului îi era teamă că “musafirul nepoftit” și amicii lui să nu fie înarmați așa că s-a conformat și a pornit spre stația de combustibil indicată. Acesta l-a direcționat spre strada Bârsei.

După ce bărbatul s-a urcat în mașină, ceilalți, rromii au pornit în urmărirea mașinii cu un alt autoturism cu numere de Franța, spune conducătorul auto. După câțiva metri parcurși , șoferul i-a zis bărbatului să-și ia butelia și să coboare. Tipul s-a dat cu greu jos din mașina tânărului, a scuipat pe mașină și s-a dus la amicii săi din autoturismul din spate. Apoi a urcat în mașina amicilor să-i și au plecat.

 „Să va spun întâmplarea mea de azi de care trebuie să vă feriți, care cred că este o nouă metodă de înșelătorie în Timișoara!! Mergeam cu mașina și dintr-o dată sare în fața mea un GĂBORETE( ființele alea cu pălării mari care vând cutitașe și „aifonuri” la colțul străzii) cu o butelie de gaz în mână care mi-a făcut semn să mă opresc. Am zis să nu fac diferentă de rasă pentru că nu trăim în junglă și am oprit să văd ce dorește. Îmi face semn să deschid geamul de la pasager să mă întrebe unde îi cea mai apropriată benzinărie că să-și umple butelia cu gaz, moment în care el căuta mânerul că să deschidă ușă, iar în spatele lui mai erau 2 pălăriosi care au început să țipe, să se certe că să-mi distragă atenția. În secunda 2 era la mine în mașină cu ditamai butelia proptită de bord iar cei 2 pălăriosi au încetat să mai țipe și ne urmăreau să vadă cum reacționez dacă cobor sau nu din masină. L-am rugat să coboare din mașină dar el tot insista să îl duc la benzinărie. 5 minute i-am spus să coboare și nimic, ba din contra a început să țipe el la mine ca să îl duc o dată la o benzinărie fantomă din zonă, care era destul de aproape. Am zis să mă scap o dată de el și am început să merg către benzinărie, dar ce să vezi în spatele meu o mașină cu numere de Franta cu vreo 3 pălăriosi în ea care ne urmăreau. Am ajuns la benzinărie și mă roagă pe mine să îi dau jos butelia din mașină că îi grea, dar i-am zis să coboare din mașina să-și ia butelia și să mă lase. A început să mă jignească, a scuipat pe mașina mea, imediat ce s-a dat jos s-a urcat în mașină care ne urmărea și dus a fost. Nu aveam ce să fac eram singur, ei erau vreo 5-6 după numărătoarea mea, iar cel din mașină cred că avea ceva asupra lui pentru că tot umbla cu mâinile in buzunar. Spuneți voi ce să cred?
Vă rog distribuiți mai departe să vadă lumea ce se întâmplă în  sec. 21, într-un oraș ca Timișoara, este de dreptul imposibil!!!„, a scris timișoreanul pe Facebook.

Timișoreanul este ferm convins că aceasta ar putea fi noua metodă de furt și înșelătorie și că rromii urmăreau fie să-i fure vreun obiect mai de valoare ce ar fi fost la vedere în mașină, sau chiar autoturismul. Sursă articol: Portalul de informații  Opinia Timisoarei

loading...