A câștigat potul cel mare la LOTO! Acum vrea să dea loteria în judecată.

Jane Park consideră că loteria i-a ruinat viața!

Jane Park a devenit în 2013, cea mai tânără persoană din Marea Britanie care a castigat la LOTO. La 17 ani, tânăra era mai bogată cu un milion de lire, iar viata ei a intrat pe un drum foarte greoi.

Acum, la patru ani după ce a dat lovitura la LOTO, este decisă să dea în judecată loteria pentru că premiul i-ar fi distrus viața și ar fi supus-o unui stres extraordinar. Jane susține că unei persoane atât de tinere nu ar trebui să i se permită să câștige.

Tânăra este de părere că viața ei personală a avut mult de suferit, îi este foarte greu să-și găsească un iubit care să nu o vrea doar pentru contul ei. În plus, s-a săturat să mai meargă la cumpărături în buticuri exclusiviste și este stresant să fii milionar.

“Credeam că viața mea va fi de 10 ori mai bună, dar este de 10 ori mai grea. În cele mai multe dintre zile, mi-aș dori să nu am bani. Îmi spun mie însămi: «Viața mea ar fi mult mai ușoară dacă nu aș fi câștigat.» Am lucruri, dar în afară de ele, viața mea este goală. Care este scopul meu? Cred că la 18 ani ar trebui să fie vârsta minimă pentru a câștiga la loterie. Vârsta actuală de 16 ani, mi se pare mult prea mică. “

Un reprezentant al loteriei a declarat că a încercat să o ajute pe Jane și s-a interesat de situația ei. Sursă articol: Portalul de informații Click!

1 Comment on A câștigat potul cel mare la LOTO! Acum vrea să dea loteria în judecată.

  1. Ce tare , nu as fi crezut asa ceva.

Comments are closed.