Foto! O studentă sexy a ucis 100 de militanți ISIS! Pe capul ei s-a pus o recompensă de un milion de dolari.

Joanna Palani este o studentă de 23 de ani care luptă pentru drepturile femeilor, însă s-a implicat activ și în războiul contra Statului Islamic. Ea e responsabilă de moartea a cel puțin 100 de militanți ISIS, iar pe capul ei s-a pus o recompensă de un milion de dolari.

joana2

Femeia este de origine kurdă și a studiat politica la Copenhaga, dar a preferat să își abandoneze studiile pentru a lupta împotriva teroriștilor. A a reușit să elibereze mai multe sclave sexuale ținuțe în captivitate.

joana3

Joanna acționează de la distanță, are o pușcă cu lunetă și își schimbă foarte des adresa, tocmai pentru că ISIS a pus o recompensă uriașă pe capul ei. Tânăra avea doar 9 ani când a pus prima dată mâna pe o armă. A revenit în Danemarca pentru a-și vizita familia, însă s-a trezit cu pașaportul confiscat de autoritățile daneze și riscă închisoarea dacă s-ar întoarce pe frontul din Orientul Mijlociu.

loading...

“Am fost dispusă să renunț la viața și la libertatea mea pentru a opri avansarea Statului Islamic, astfel încât toată lumea din Europa să fie în siguranță, dar eu am fost văzută ca o teroristă în propria mea țară”, a spus Joanna.

joana1

Momentan, tânăra trebuie să rămână în Copenhaga, pentru a-și termina studiile, însă speră să poată reveni cât mai curând în zona de conflict. Sursă articol: Portalul de informații jurnalmm.ro  Sursă foto