EMOȚIONANT! Un câine Doberman adoptat a salvat o fetiță de 2 ani.

Catherine Svilicic locuiește împreună cu soțul și Charlotte, fiica ei de 2 ani, în suburbia orașului Cairns (Australia). Recent sotii Svilicic au adoptat câine din rasa doberman, pe nume Khan. Câinele a fost abandonat de foștii lui stăpâni, însă Catherine și soțul ei l-au văzut la adăpostul pentru animale și l-au adoptat fără să ezite.

După doar câteva zile, câinele doberman și micuța Charlotte se jucau în curte, devenind buni prieteni. Brusc câinele a început să mârâie. Apoi a înhățat-o pe micuța Charlotte și a aruncat-o de pe locul în care se juca.

Catherine s-a speriat crezând că dobermanul a vrut să-i facă rău fetiței ei. Însă când a văzut șarpele veninos lângă locul unde se juca micuța, a fost foarte recunoscătoare câinelui. Femeia a realizat că de fapt Khan, i-a salvat viața fiicei ei.

Dobermanul Khan a reușit în ultima clipă să o salveze, însă șarpele l-a mușcat pe el. Veterinarii chemați în ajutor i-au injectat repede lui Khan antidotul și acesta și-a revenit în câteva zile. Familia Svilicic îi este foarte recunoscătoare cățelului și vrea ca un număr cât mai mare de oameni să afle despre curajul lui Khan. Sursă articol: Portalul de informații Punct TV

loading...