Cum să CÂŞTIGI la LOTO? Vezi explicaţia ULUITOARE a americanului care a CÂŞTIGAT de 7 ori – VIDEO!

Isprava unui american din Florida care a devenit milionar este deja obiect de studiu. Pentru ca reusit sa ghiceasca numerele de atatea ori, el este convins ca a descifrat misterul, scriu cei de la stirileprotv.ro

Americanul Richard Lustig este cel care este dispus de câte ori are ocazia, mai ales în cadrul emisiunilor TV, să dezvăluie secretele sale în ceea ce priveşte norocul pe care l-a avut, “nimerind” numerele câştigătoare. Să nu devină dependenţi.

Lustig a scris şi o carte în care dezvăluie secretele pe care le-a folosit de fiecare dată.

– Soluţia cea mai bună este să se joace frecvent aceleaşi numere. Şansele cresc dacă oamenii se asociază şi joacă pe acelaşi bilet o sumă mai mare de bani. Ei nu trebuie să uite că e nevoie de un contract scris încheiat între ei, căci neînţelegerile le pot crea mari probleme ulterior.
– Oamenii să nu depăşească o anumită sumă, pe care o joacă la loterie şi să nu devină dependenţi de o asemenea activitate. În plus, nu trebuie să cheltuiască mai mult decât au şi să nu dea din banii alocaţi pentru alte cheltuieli.

“Există patru reguli de care orice jucător serios la loto ar trebui să ţină seama”, mai spune Richard Lustig

loading...

1 – Alege singur numerele, nu lua bilete cu numere aleatorii, de la agenţie
2 – Cercetează dacă numerele tale au mai câştigat vreodată
3 – Alege 10 seturi de numere norocoase şi foloseşte-le de câte ori cumperi bilete
4 – Cumpără cât de multe bilete îţi permiţi, dar nu depăşi bugetul

Barbatul recomanda ca atunci cand biletul se dovedeste a fi castigator, norocosul sa investeasca o parte din suma tot in bilete la loterie.

Castigurile sale la loto depasesc un milion de dolari, insa carcotasii s-au grabit sa comenteze ca n-are niciun secret, ci este pur si simplu extrem de norocos.

“Nu va alegeti numerele rapid, la intamplare. Este foarte important ca acea combinatia de numere pe care o joci sa nu fi iesit vreodata castigatoare”, sunt primele sfaturi ale castigatorului Richard Lustig, scriu cei de la evz.ro