SPANIA: Trei ROMÂNI acuzaţi de proxenetism sunt pasibili de 40 de ani de închisoare şi o amendă de 28.000 euro

Procesul a trei români, doi bărbați și o femeie, acuzați de proxenetism și trafic de droguri, a fost amânat. Procurorii cer un total de 40 de ani de închisoare și o amendă de 28.060 euro, scriu cei de la gazetadespania.es

Procesul lui Bogdan Cristian Amarioarei, Nicoleta Alexandru și Cristinel Dumitrașcu, toți trei de naționalitate română, care trebuia să aibă loc, ieri, la Tribunalului Provincial din Ames, a fost amânat până pe 25 septembrie 2017.

Instanța de judecată a fost forțată să suspende ședința, deoarece femeia și-a recuzat avocatul care o apărase până în prezent, astfel că a fost acordat un termen de cinci zile, pentru a numi un nou avocat.

Pentru Bogdan Amarioarei procurorii cer 17 ani și jumătate de închisoare și o amendă de 12,810 de euro pentru șapte infracțiuni legate de prostituție.

Pedeapsa cerută de procurori pentru Nicoleta Alexandru este de 10 ani și jumătate de închisoare și o amendă de 7.320 de euro.

loading...

Procurorii îi mai acuză și de trafic de cocaină, aceștia forțând fetele să vândă subtanța clienților lor, astfel încât se mai  solicitată câte patru ani de închisoare pentru fiecare.

Pentru cel de-al treilea inculpat, Cristinel Dumitrașcu, judecat pentru două capete de acuzare legate de prostituție, procurorii au solicitat un total de patru ani de închisoare și o amenda de 7,930 euro.

Au mai existat alți doi inculpați și care au fost condamnați în lipsă, deoarece aceștia nu au putut fi localizați.

În luna septembrie, când va avea loc următoarea ședință, vor fi chemați să dea declarații doi martori protejați, împreună cu alte nouă femei care ar fi fost exploatate sexual de către cei acuzați.

Sursă foto. Articolul este preluat INTEGRAL de pe portalul de informatii gazetadespania.es