Video! Aliosenka, extraterestrul descoperit în Rusia.

Totul a început în anul 1996, în regiunea Celiabiansk din Rusia când a fost descoperit un extraterestru. Cercetătorii au considerat misterioasa creatură un extraterestru iar preoții l-au considerat un demon. Misterioasa creatură a fost gasită vie de o bătrână.

Creatura a fost considerată o glumă de oamenii de știință, apoi a devenit senzație în lumea medicală, care avea să spună că: „O genă descoperită în mostrele de ADN nu corespunde nici oamenilor, nici maimuțelor antropoide”. 

Bătrâna Tamara Prosvirina a numit creatura Aliosenka. Cât a fost în viață nu a făcut rău nimănui, însă după moartea sa, s-au întâmplat diverse lucruri stranii. Femeia care l-a găsit a murit într-un accident, academicianul Mark Mikhiker, care a facut cercetări în zona, a murit la scurt timp după ce s-a întors la Moscova, iar trupul lui Aliosenka a dispărut fără urmă. Din trupul lui a rămas doar o bucată pentru cercetări.

Povestea extraterestrului care stârnit interesul cercetătorilor ruși este mult mai complexă. Aliosenka avea trăsături umanoide și măsura doar 21 de centimetri. Bătrâna l-a luat acasă, convinsă fiind că Dumnezeu i l-a trimis, l-a îngrijit că pe propriul copil, l-a hrănit, legănat și îmbăiat. Femeia îl proteja și îl ținea înfășat că pe un nou născut și spunea tuturor că îl va înfia. Potrivit spuselor martorilor, creatura nu avea organe genitale și nici ombilic.

Capul extraterestrului semăna cu o cască format din patru plăci, țuguiate în vârf. Ochii îi erau foarte mari, nu se închideau niciodată, fără pupile și iris. Avea o deschizătura mică pe post de gură, cu doi dinți, care nu fusese concepută să primească alimente solide.  Din cauza dimensiunii guri, Tamara îi dădea numai lichide, lapte îndulcit cu miere, ceai sau cvas (băutură răcoritoare populară la ruși). Culoarea trupului  era alb-lăptos, iar articulațiile aveau o structură diferită, ceea ce făcea ca mâinile și picioarele să fie mai flexibile decât cele ale oamenilor. Sursă articol: Portalul de informații Info Alert.ro

loading...

https://youtu.be/WJ-_9EML_A8