VIDEO – Pe cer a apărut câteva minute un al doilea SOARE – credincioșii au exclamat: „Sfârșitul se apropie!”

Majoritatea celor care au putut observa pe viu al doilea soare pe cer, au exclamat, Sfârşitul Lumii este Aproape! Cel puţin aşa susţin unii oameni din Slovacia, care au fost martorii unui fenomen ciudat.

Al doilea Soare a fost vizibil pe cer la începutul acestei luni, în 10.02.2017, iar locuitorii Bratislaviei au imortalizat imaginile, fenomenul ajungând în atenţia cercetătorilor NASA.

Mulţi cred că apariţia lui respectă vechile profeţii sumeriene: Se spune că Nibiru, planeta reptilientilor, se apropie de Terra din 3.600 în 3.600 de ani, iar ultima trecere a planetei X pe lângă Pământ a provocat Potopul lui Noe.

Pe cer a putut fi observat un “al doilea Soare”, despre care se spune că ar fi un semn clar că se apropie apocalipsa. De partea cealaltă, oamenii de ştiinţă de la NASA afirmă că totul este doar o iluzie optică denumită “Câinii de pază ai Soarelui” şi că nu există niciun motiv de îngrijorare.

“Imaginea celor doi sori este un efect al refracţiei luminii, dar este unul foarte rar întâlnit şi care nu poate fi explicat pe deplin”, spune un astronom despre acest fenomen.

loading...

Sursă video: AntenaStars Sursă articol: portalul de informaţii a1.ro