O MAMĂ şi-a abandonat COPILUL în ZĂPADĂ şi a fost SALVAT de la MOARTE de un CÂINE comunitar

Povestea câinelul comunitar care a salvat un copil de la moarte a făcut înconjurul lumii. Este un fapt incredibil de real şi nu poate fi pus la îndoială de nicio persoană. Întâmplarea este extraordinar de emoţionantă care ne-a stors lacrimi la aflarea ei: un câine maidanez a salvat viaţa unui băieţel de doar doi ani, abandonat de mama sa pe veranda casei, în zăpadă, scriu cei de la click.ro citând dailymail.co.uk

Copilul a îndurat temperaturi de 10 grade Celsius ziua şi de -5 grade noaptea.
Şi nu ar fi supravieţuit în hăinuţele de casă cu care era îmbrăcat dacă nu ar fi fost încălzit de un câine comunitar.

Povestea, relatată pe larg de Dailymail s-a petrecut în Rusia şi a făcut înconjurul lumii. Femeia a vrut să-şi ucidă pruncul lăsându-l pe veranda casei, în zapădă, cu doar o cămăşuţă şi nişte pantalonaşi pe el. Apoi, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors decât după patru zile. Fără apă, fără mâncare şi îngheţat bocna, copilul a fost găsit de un câine care i-a salvat viaţa. Timp de 48 de ore patrupedul l-a încălzit pe micuţ cu propriul său trup, până când au intervenit, în cele din urmă, vecinii. Copilul a fost preluat de urgenţă şi internat în spital în stare gravă, într-o avansată stare de hipotermie.

Însă, veştile au fost cât se poate de bune: el s-a refăcut miraculos, organismul său răspunzând imediat tratamentelor pe care le-a urmat în spital.

În timp ce câinele salvator a devenit erou naţional, mama copilului a fost arestată şi îşi va petrece foarte mulţi ani după gratii.

loading...

Articolul este preluat de pe portalul de informaţii click.ro