Tristeţe fără margini! A murit Roxana Dragomir, tânăra care și-a riscat viața pentru a o naște pe fiica sa.

Roxana Dragomir din Focşani, de 26 de ani, bolnavă de cancer, care s-a luptat să trăiască pe un pat de spital din Turcia, s-a stins din viață ieri. Tânăra a aflat că este bolnavă de cancer la numai câteva luni după ce a rămas însărcinată, alegând să nu avorteze.

Multe femei ar fi ales să renunţe la sarcină pentru a-şi îngriji mai întâi sănătatea, dar Roxana a ales să aducă pe lume copilul pe care îl purta în pântece. Alegerea tinerei a costat-o un picior. La puţin timp după ce a născut i-a fost amputat un picior afectat de cancer. S-a putut bucura de mica ei minune doar pentru câteva clipe deoarece tânăra mămică a trebuit să fie mutată la alt spital.

Potrivit Ziarul de Vrancea, prietenii Roxanei s-au mobilizat pe Facebook pentru a strânge fondurile necesare tratamentului, însă tânăra a pierdut în cele din urmă lupta cu boala, fiind răpusă de cancer.

„Abia reuşesc să-mi adun gândurile să pot relata ce s-a întâmplat. Roxana a decedat în urmă cu ceva timp. Din păcate organismul ei nu a mai făcut faţă. În urmă cu 3 zile a intrat în comă, până asta-seară când a făcut infarct, nemaiputand fi resuscitată. Nu am cuvinte să pot spune cât de rău ne pare. A fost o curajoasă până în ultimul moment! Nu se mai chinuie acum, este bine! Te iubim enorm Roxana! Vei rămâne tot timpul în inimile noastre! Să ne rugăm pentru odihnă sufletului ei! Dumnezeu să te odihnească în pace!”

„În cursul zilei de luni, trupul Roxanei va fi depus la Focşani la biserica de lângă şcoală 2. Vom reveni luni cu mai multe detalii. Dumnezeu să o odihnească!”

Mesajul despre decesul tinerei a fost făcut pe contul de Facebook „Ajutor pentru Roxana”, lansată pentru a o sprijini în lupta pentru a încvinge cancerul. Sursă articol: Portalul de informaţii LIBERTATEA Sursă foto

loading...