S-a luptat să adopte un băieţel. După 27 de ani, băiatul face ceva INCREDIBIL, după ce a aflat că …

Povestea este una incredibilă. Ingeborg McIntosh nu avea copii şi dorea cu ardoare să înfieze unul. Într-o zi îl vede pe Jordan şi a ştiut din moment că el este „alesul”, scriu cei de la portalul kromania.ro

„Mi l-au pus în braţe şi a fost dragoste la prima vedere… Făcea parte deja din familie, indiferent de ce avea să urmeze”, povesteşte Ingeborg McIntosh.

Imediat, aceasta a început actele de adopţie, numai că, s-a lovit de o mare problemă: părinţii naturali ai lui Jordan ţineau ca micuţul să fie adoptat de părinţi afro-americani, iar Ingeborg nu îndeplinea această condiţie.

Timp de patru ani de zile, femeia nu a abondonat visul ei şi a mers destul de des la părinţii naturali ai băieţelului pentru a renunţa la condiţia pe care ea nu putea să o îndeplinească. Într-un final, când au văzut că nu au de ales, aceştia au cedat.

Anii au trecut, iar Jordan a crescut în noua lui familie ca un copil fericit şi foarte iubit. Iata că au trecut 20 de ani de la procesul de adopţie, cu toţii erau fericiţi, pâna când într-o zi, o veste a căzut ca un trăsnet peste familia lui: Ingeborg a fost diagnosticată cu o afecţiune cumplită – boală polichistică renală. Boala evolua destul de repede şi putea fi salvată doar în urma unui transplant renal, iar timpul devenea o mare problemă de viaţă şi de moarte.

loading...

Atunci, Jordan s-a gândit că acum avea şansa să-i răsplătească bunătatea pe care i-a arătat-o de-a lungul vieţii… Fără să se consulte cu aceasta, băiatul şi-a făcut mai multe teste pentru a vedea dacă sunt compatibili. Şi erau!

„Am simţit că asta trebuia să fac. Cu timpul, sper să pot face mai multe pentru ea. Pentru moment, însă, cu atât pot s-o ajut”, a spus băiatul.

Când McIntosh a aflat de intenţia băiatului, s-a opus! A insistat să n-o facă, dar Jordan deja începuse să facă demersurile necesare.

„Am vrut să-i întorc toată bunătatea pe care mi-a arătat-o de când m-a adoptat. Am vrut să-i arăt, astfel, cât de mult o iubesc”, şi-a justificat băiatul gestul.

Sursă articol: portalul de informaţii kromania.ro