Un elev din Vaslui este cercetat de poliţişti, fiind suspect că i-a tăiat gâtul bunicii. Două zile a stat cu cadavrul femeii în casă

O fostă învăţătoare de 78 de ani, a fost gasită moartă în locuinţa sa din municipiul Vaslui, cu leziuni în zona gâtului. Ea ar fi fost ucisă de către nepotul său, în vârstă de 20 de ani, care este elev la un liceu din Vaslui. Acesta se pare că ar fi stat doua zile cu cadavrul femeii în casa, acoperit cu o plapumă, scriu cei de la stirilekanald.ro

Conform informaţiilor oferite de către anchetatori care se ocupă de caz, cadavrul femeii a fost găsit de către poliţişti în locuinţa acesteia din Vaslui, după ce vecinii au sunat la 112 pentru că păsările bătrânei erau închise și nimeni nu le dăduse drumul prin curte și nici de mâncare.

Bărbatul care o ajuta pe femeie la unele treburi gospodăreşti, a alertat vecinii bătrânei, deoarece era ingrijorat că nu o mai văzuse de doua zile, iar nepotul acesteia nu i-a permis să intre în locuinţă să vorbească cu ea.

Imediat, anchetatorii au stabilit că suspect în acest caz este nepotul bătrânei, un tânăr de 20 de ani, elev la un liceu din Vaslui.

Procurorul de caz a întocmit dosar penal pentru omor. “Faţă de tânărul de 20 de ani s-a dispus măsura internării într-o secţie medicală de psihiatrie”, a declarat, luni, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Alice Ruja.

loading...

Interesant este faptul că, tânărul apare în evidentele medicilor cu afecţiuni psihice şi locuia de mai mulţi ani împreună cu bunica sa. Părinţii suspectului sunt plecaţi la muncă în străinătate, vecinii putând confirma că devenea foarte violent în limbaj atunci când nu-şi lua medicamentele.

În casa victimei au fost găsite două cuţite cu care, se pare că autorul oribilei fapte, i-ar fi tăiat gâtul bunicii, după care şi-a văzut liniştit de treburile lui.

Sursă foto. Sursă articol: portalul de informaţii stirilekanald.ro şi cotidianul vremeanoua.ro