FOTO și VIDEO ȘOCANT! Fiul patronului de la Jumbo a murit după ce a intrat cu bolidul într-o mașină parcată, omorând și alte trei persoane.

Tragedie fără margini în familia patronului lanțului de magazine JUMBO, Apostolos Vakakis. Fiul său, George Vakakis în timp ce se afla la volanul autoturismului său Porsche , a provocat un accident teribil după ce a intrat cu mare viteză într-o Honda Civic care era parcată legal. Ambele mașini au explodat în momentul impactului.

Tânărul a condus un autoturism Porsche, închiriat, cu o viteză de peste 200 de kilometri la oră, pierde controlul asupra vehicului și lovește un alt autovehicul, Honda Civic, apoi spulberă efectiv clădirea de pe marginea drumului, care apoi explodează.

Patru persoane au decedat în urma accidentului: şoferul care a provocat accidentul, o altă persoană de 24 de ani ce se afla în autoturismul Porche, o femeie de 33 de ani și fiul ei de 3 ani care erau în interiorul mașinii parcate.

loading...

Șoferul mașinii Honda se afla la toaletă în momentul impactului, iar după bubuitură a fugit spre mașină pentru a-și salva familia. Din  nefericire nu a mai reușit. Bărbatul aflat în stare de șoc a chemat poliția și pompierii.

„Este oribil. Familia aștepta în parcare. Ei nu au fost chiar parcați pe banda de urgență, aşa cum era regulamentar”, a spus un conducător auto, martor la accident, pentru LamiaReport.

Compania de jucării este cea mai mare din Grecia, cu zeci de magazine, fiind prezentă atât în România, cât și în Serbia, Bulgaria, Cipru, Kosovo, Albania sau Macedonia. Sursă articol: Portalul de informații Românita TV.net  Sursă video