VESTE BUNĂ pentru ROMÂNI! Toţi angajaţii vor primi de la 1 iulie, TICHET de VACANŢĂ în cuantum de 1.450 lei

Veste uriasa pentru toti angajatii romanii, de la 1 iulie toti romanii vor primi tichet cadou in functie de salariul minim pe economie, scriu cei de la antena24.ro citând romaniatv.net.

Tichetele de vacanţă o să le introducem undeva în jurul datei de 1 iulie 2017.

În programul de guvernare am spus că dăm un tichet la valoarea salariului minim pe economie.

Bugetul acum poate duce doar un tichet de vacanţă de valoarea salariului minim pe economie pentru fiecare bugetar, a declarat ministrul Turismului Mircea Dobre pentru profit.ro. 

Ministrul Turismului a mai amintit că tichetele de vacanță au fost acordate până acum doar în sectorul privat, iar pentru angajații din sistemul public nu au fost prevăzute niciodată în buget.

Spre deosebire de alte tipuri de tichete, cum ar fi cele de masă, care sunt tipărite, Dobre vrea ca cele de vacanță să fie online.

Trebuie creat un program, pentru că noi vrem să dăm în sistem online aceste tichete de vacanță, să nu le mai facem ca tichetele de masă, unde trebuie licitație pentru firmele care trebuie să le facă, comision etc.

Noi, acum, trebuie să facem procedura, pentru că, de fapt, asta este problema.

Este vorba de sistemul de decontare, la asta lucrăm, ca acest sistem să fie cât mai corect și cu comisioane cât mai puține.

Aceasta e chestiunea mai greoaie, a mai spus Mircea Dobre..

Sursă foto. Citiţi continuarea şi mai multe informaţii interesante pe portalul antena24.ro