Formidabil! O femeie a născut tripleți la interval de 7 zile!

O femeie din China, însărcinată cu tripleți, i-a adus pe lume într-un interval de șapte zile, din cauza faptului că i s-au oprit contracțiile după ce a venit pe lume primul bebeluș.

Chen, însarcinată cu tripleți, a intrat în travaliu pe 21 februarie. Ea a ajuns la spital, unde a născut doar unul dintre cei trei copii, un băiețel.

Medicul ginecolog care a ajutat la nasterea copiilor de mai bine de 20 de ani, a declarat ca nu a mai intalnit un asemenea caz in toata cariera, conform Daily Mail
Pe 21 februarie, la primele ore ale dimineții, femeia a intrat în travaliu și i s-a rupt apa, fiind transportată la spital. Băiatul a fost născut pe cale naturală, cântărind 1.44 kg.
Medicul ginecolog care a asistat-o pe femeie, a decis că gemenele să rămână în continuare în pântec pentru a fi în siguranță. Fetele s-au născut pe 28 februarie.
Doi dintre copii erau în aceeași placentă, în timp ce al treilea se afla într-una diferită. Cei trei bebeluși au fost născuți prematur și se află ïn continuare sub observație. Sursă articol: Portalul de informații ȘTIRILE PRO TV