RESPECT pentru OMUL care a salvat până acum 2.400.000 de copilași de la moarte, donând SÂNGE

James Christopher Harrison este omul care a donat, la a sa viață, cel mai mult sânge din lume! Conform estimărilor, a reușit să salveze peste 2.400.000 de bebeluși. La 14 ani, în timpul unei operații, a avut nevoie de 13 litri de sânge. După ce și-a revenit, a decis că este cazul să se implice puternic în actul de donare: vreme de 57 de ani, din trei în trei săptămâni, s-a prezentat la spital, scriu cei de la frip.ro

James Christopher Harrison s-a născut în 1936, între Crăciun și Anul Nou, în Australia. Nu adunase, încă, 14 ani, când a început să se simtă rău. O vizită, două, la spital, apoi, drama: unul dintre plămâni îi era bolnav.

A urmat o operație complicată, i-a fost extirpat organul. Trei luni nu a știut de el, a fost în comă profundă. Apoi, s-a trezit. Supraviețuise! Tatăl său i-a spus că în aceste 100 de zile, sângele l-a ținut în viață. 13 litri de sânge!!! Primiţi de la donatori! De la necunoscuți Atunci viața i s-a schimbat. Și nu o singură dată, ci de două ori: scăpase, dar planurile sale erau mari, voia să devină donator.

Citiţi continuarea şi mai multe informaţii interesante pe portalul frip.ro