120 de români din Spania au mâncat şi băut, apoi au fugit din restaurant fără să plătească

Patronii restaurantului ce aparţinea hotelului Carmen din Bembribe, un mic orăşel din nordul Spaniei, nu-şi pot reveni din şocul suferit, după ce 120 de clienți, identificați de mai multe surse media ca fiind români, cel mai probabil, romi, au părăsit în grup petrecerea la care participau, fără să plătească ceea ce au consumat.

Cei 120 de invitaţi, participau la creștinarea a doi copii şi se bucurau de mesele pline de mâncare și băutură din belșug. Participanţii la botez, înainte de servirea desertului, la un semnal, s-au ridicat de la mese și au început să danseze pinguinul, după care au fugit către mașinile cu care venise, lăsându-i fără glas pe ospătari, scriu cei de la actualmm.ro

Proprietara restaurantului a chemat imediat Garda civilă, dar nu au reușit să îi prindă pe niciunul dintre petrecăreți. Forțele de ordine speră ca pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere încearcă acum să îi identifice pe cei care au fugit fără să
plătească.

Proprietarii au depus o plângere împotriva așa-zișilor clienți, dar nu-și pun mari speranțe în recuperarea pierderii de peste 2,000 de euro, ei fiind, după aparențe, insolvabili. Ei au ținut să sublinieze faptul că supărarea cea mare provine nu din pierderea banilor, ci pentru că ospătarii au fost nevoiți să stea mai multe ore la dispoziția țepuitorilor..

În mod uimitor, totul s-a desfăşurat la o sută de metri de secţia de poliţie. Anchetatorii încearcă să dea, acum, de urma vinovaţilor, înainte ca ideea să îi inspire şi pe alţii.

loading...

Sursă video.