NASA ascunde un secret şocant despre prima călătorie pe Lună!

Sunt oameni care încă se întreabă dacă a ajuns omul pe Lună sau nu. Ultima misiune a fost Apollo 17, în 1972, la 3 ani după prima aselenizare. De curând a apărut o nouă teorie a  conspiraţiei care oferă o explicaţie şocantă pentru faptul că omenirea nu a revenit pe Lună după aselenizările din anii 70.
“Agenţia spaţială americană asunde un secret teribil”, spun adepţii noii teorii care gestionează site-ul Ancient Code.
Ei sunt convinşi că Luna a devenit sediul unei civilizaţii superioare care interzice orice acces dinspre Terra. Aceştia mai cred că reprezentanţi NASA ar fi la curent cu acest blocaj impus de extratereştri.
Potrivit unor cercetători şi ufologi, bazele extraterestre sunt localizate pe jumătatea întunecată a satelitului natural al Pământului, scrie Express.co.uk.
“Nu e evident? Cât de absurd poate să fie să nu ne mai întoarcem pe Lună de atâta timp?! La tehnoogia actuală, trebuia să fie floare la ureche. În loc să avem o bază permanentă pe suprafaţa Lunii, preferăm o staţie spaţială care se învârte în jurul Terrei”, mai spun specialiştii de la Ancient Code.
Ufologii sunt convinşi că astronauţii NASA s-au întâlnit cu echipajele extraterestre în timpul primelor aselenizări şi atunci li s-a pus în vedere să nu se mai întoarcă. Sursă articol: Portalul de informaţii REALITATEA.NET
loading...