Video! Tainele Vaticanului. Sfântul Scaun deţine documente despre teleportare și levitație.

Mai multe teorii conspiraționiste susțin de multă vreme, că Vaticanul ar deține în arhivele sale secrete, documente care ar putea ar schimba omenirea complet sau chiar ar distruge-o.

Din secolul XVIII, niciun Papă nu a mai permis nimănui să ajungă la documentele secrete care nu au voie să vadă lumina zilei, scrie efemeride.ro.

În secolul XVIII unul dintre cardinalii din acea vreme, care conduceau Sacra Paenitentiaria a interzis accesul la texte. În cartea „Blestemul manuscrisului”, apărută la editura Tritonic, sub semnătura lui Bogdan Hrib și Răzvan Dolea, acest subiect este dezbătaut pe larg.
Gabriele Ferretti (1852-1860), a spus că „textele secrete distrug omenirea dacă sunt făcute publice„.  Cercetătorii nu pot decât să facă speculații, până la aflarea adevărului din arhivele Vaticanului, pentru a afla informații care ar putea schimba istoria omenirii, cum ar fi întâlnirile cu alte civilizații cosmice și chiar povești despre civilizații dispărute de pe pământ.
Este vorba despre 105 documente, dintre care 20 nu au fost niciodată dezvăluite până acum, printre acestea se numără mai multe scrisori papale adresate lui Hitler de către papa Pius XI, în 1934, o misivă către Sfântul Părinte, inscripționată pe scoarță de copac de căpeteniile triburilor Ojibwe, din America de Nord și scrisoarea regelui englez Henric al VIII-lea către papa, care a dus la renunțarea suveranului la catolicism și la apariția religiei anglicane, scriu cei de la 2012en.ro.
Una dintre cele mai interesante scrisori, considerată unul dintre cele mai spectaculoase documente, este scrisoarea trimisă de hanul mongol Guyuk, nepotul lui Genghis Han, papei Inocențiu IV. Suveranul pontif îi ceruse liderului mongol să se convertească la creștinism iar acesta, că răspuns, îl convocase în Asia, „alături de toți regii tăi creștini, pentru a vă pleca înaintea mea, ca un gest de supunere, căci altfel vă voi considera dușmani„.
Teleportarea și levitația
Potrivit adepților teoriei conspirației, Vaticanul ar mai deține secrete tehnologice precum cronoportarea, teleportarea sau levitația, despre care se crede că ar fi fost descoperite cândva și tăinuite cu grijă, în catacombele Vaticanului.

Aceștia cred că Sfântul Scaun ar ține ascuns adevărul despre începuturile creștinismului care, dacă ar fi dezvăluite ar putea schimba din temelii nu doar istoria lumii, ci și percepția noastră despre fenomenul religios. De-a lungul timpului, arhivele Vaticanului au fost accesibile doar prelaților catolici.

În 1881 li s-a permis și anumitor savanți și teologi să cerceteze documentele. Arhivele nu sunt pentru publicul larg, iar pentru a le cerceta sunt necesare aprobări speciale din partea Consiliului Cardinalilor. Motivul invocat de către Vatican este acela că documentele, multe foarte vechi, s-ar putea deteriora. Mai multe informații despre acest subiect găsiți pe România tv.net