Un oficial ONU face afirmații șocante! „În ultimii 26 ani, România a pierdut peste UN TRILION de euro”.

Directorul Executiv al Instituției ONU pentru Indicele Global al Sustenabilității a declarat într-un interviu pentru Televiziunea Română, că în 26 de ani, ţara noastră a pierdut peste un trilion de euro.

”România a fost vândută de cei care au preluat puterea în 1989 și apoi și-au dat-o unul altuia timp de 26 de ani, România nu mai deține nimic, nu are economie”, a spus acesta.

Călin Georgescu a comparat România cu o mină de aur din care se tot extrage până va fi falimentară. El a mai avertizat că falimentul țării este doar o chestiune de probabilitate matematică.

”România este o mină, din care se scoate în fiecare zi, din decembrie 1989 încoace, aur. Și când nu va mai fi aur, mina se va închide. Falimentul este o chestiune de probabilitate matematică pentru România”, a declarat Georgescu, potrivit activenews.ro.

Acesta a mai spus că România este condusă numai de străini și că toate pierderile României, de la Ștefan cel Mare încoace, sunt mai mici, decât în ultimii 26 de ani. Sursă articol: Portalul de imnformaţii Secretul Cunoașterii