Minte bolnavă! Și-a obligat iubita să aibă relații intime cu… câinele.

Gabbe Rowland, o tânără de 28 de ani, a fost torturată timp de 7 zile, în cel mai groaznic mod de iubitul ei. Bărbatul a injectat-o cu heroină și a forțat-o să întrețină relații sexuale cu câinele său pitbull, deoarece o suspecta că l-ar fi înșelat.

Tânăra se afla în casa unei prietene când a fost luată de bărbatul pe care îl considera atunci, iubitul ei. Gabbe nu știa ce orori avea să îndure, potrivit dailymail.co.uk.

Abia după 4 ani, femeia s-a hotărât să vorbească despe lucrurile îngrozitoare pe care le-a trăit alături de Justin Mustafa. Bărbatul era convins că Gabbe l-ar fi înșelat când el se afla în închisoare. Măcinat de dorința de răzbunare, Justin a luat-o pe femeie de la casa unei prietene, a drogat-o cu heroină, a violat-o, a torturat-o și a forțat-o să facă sex cu câinele lui.

justin mustafa

Abia după șapte zile, Gabbe a reușit să scape și să-l raporteze la poliție. Iubitul femeii a primit o sentință de șase ani în închisoare. Acesta terminase de curând de săvârșit o pedeapsă de un an, după ce fusese acuzat de fosta iubită că a filmat-o dezbrăcată fără acordul ei.

loading...

Justin și Gabbe s-au cunoscut în timpul procesului intentat de fosta iubită. Bărbatul reușise să o convingă că ar fi fost de fapt vorba de un film sexual pe care l-ar fi realizat împreună, doar că fosta ar fi inventat povestea pentru a se răzbuna că a părăsit-o.

Pe toată perioada cât Justin a fost la închisoare, Gabbe îl vizita de e două ori pe săptămână și îi scria scrisorii zilnic. La scurt timp după ce Justin a fost eliberat, în ianuarie 2013, acesta a aflat că iubita lui este gravidă cu fiul lui. La la început a fost bucuros, bărbatul a început la un moment dat să o acuze că l-ar fi înșelat și chiar i-a cerut să facă avort. Cei doi s-au despărțit când el a numit-o „curvă”.

Într-o seară, Justin a luat-o pe femeie de la casa prietenei ei și în timp ce se aflau în mașină a injectat-o cu heroină. A violat-o timp de o săptămână, iar abuzurile și-au atins apogeul când a dus-o în pădure și a forțat-o să-i facă sex oral câinelui în timp ce o filma. Apoi a reușit să scape. Ea s-a întors la serviciu pe 5 iulie, și a mărturisit ce i s-a întâmplat când șeful ei a întrebat-o ce a pățit, văzându-i vânătăile de pe trup.

„M-a torturat timp de o săptămână. Ar fi putut să mă omoare cu ușurință, cu heroina, sau ar fi putut să mă omoare în bătaie așa cu a promis că va face”, a povestit Gabbe.

În prezent, femeia lucrează în cabinetul unui doctor și vorbește public despre experiența ei cu Justin Mustafa, cu scopul de a le ajuta pe victimele abuzului domestic. Sursă articol: Portalul de informații  click.ro