ȘOCANT! Un bărbat din Arad a violat şase copii, pentru a se răzbuna pe părinții lor.

Colompar Gheorghe, un bărbat din Arad de etnie rromă, în vârstă de 59 de ani, este acuzat că ar fi violat şase copii într-o singură seară, din răzbunare. Arădeanul  a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit unui comunicat de presă remis miercuri de Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, procurorii au început urmărirea penală a unui localnic din oraşul Sântana.

Bărbatul este acuzat că în seara zilei de 2 martie a violat şase copii, cu vârste cuprinse între 8 şi 12 ani.

“Probatoriul administrat în cauză până la acest moment procesual a relevat faptul că în intervalul orar 20.30-22.00, numitul Colompar Gheorghe a întreţinut relaţii sexuale orale cu un număr de şase copii, cu vârste între 8 şi 12 ani. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale a inculpatului”, precizează comunicatul.

Procurorii au înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Chişineu – Criş propunerea de arestare preventivă pentru săvârşirea a şase infracţiuni de viol în formă agravată.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru News.ro că bărbatul şi-ar fi justificat faptele pe fondul unor conflicte avute cu părinţii copiilor şi ar fi dorit să se răzbune pe aceştia. Familiile copiilor locuiesc în vecinătate şi sunt tot de etnie romă.

loading...

Individul i-ar fi luat pe copii şi i-ar fi dus la el acasă, unde i-ar fi supus perversiunilor sexuale.

Victimele au fost duse de părinţii lor la medicii legişti pentru a obţine certificate medicale care să ateste abuzurile.
Sursă articol: Portalul de informaţii România TV.net  Sursă foto