Vulcanicul Marius Şumudică a fost implicat într-un accident de circulaţie

Şumudică nu are răbdare! Cam aşa este antrenorul echipei Astra Giurgiu, vulcanic pe teren şi nerăbdător în traficul infernal din Bucureşti, la volanul maşinei sale de teren Range Rover.

Şumidică a fost implicat intr-un accident de circulaţie în zona Doamna Ghica din Bucureşti. Antrenorul Astrei, aflat la bordul unei masini de teren de fite, l-a lovit in trafic pe un individ care mergea regulamentar, scriu cei de la stirilekanald.ro

“A fost o tamponare. Mi-am şifonat puţin limuzina. Şoferul din faţa mea a frânat brusc şi m-a luat prin surprindere. Din fericire, nimeni nu e rănit. Ne-am ales cu sperieturile”, a spus „vitezomanul” tehnician.

În anul 2008, Şumudică a „fentat” moartea, răsturnându-se de trei ori.

Sumudica nu este, insa, la primele probleme de circulatie. In 2008, in perioada in care era antrenor la Progresul, impreuna cu Constantin Neagu, ofiterul de presa al clubului, el a fost implicat intr-un accident extrem de violent. Totul s-a petrecut intre Buzau si Urziceni, dupa un meci al echipei in zona. Autoturismul in care se aflau cei doi s-a izbit frontal cu un alt autovehicul care venea de pe contrasens. Impactul puternic a facut ca autoturismul in care se aflau tehnicianul si ofiterul de presa sa se rastoarne de cateva ori, iar ei sa ajunga la spital, cu lovituri la stern si la umarul stang.

“Am scapat ca prin urechile acului. Ne-am rasturnat de trei ori”, avea sa povesteasca Sumudica la vreme respectiva, imediat dupa ce s-a externat. Din pacate, experienta de atunci, nu l-a facut mai ponderat la volan, dimpotriva, antrenorul Astrei este la fel de “grabit” in trafic.

Marius Ninel Șumudică este antrenor român de fotbal, fost fotbalist şi actual antrenor al echipei Astra Giurgiu.

În cariera de jucător a atins consacrarea la Rapid București alături de care a câștigat titlul de campion al României în 1999 precum și Cupa României în 1998 și 2002. A recunoscut că a fost dependent de jocuri de noroc.

La data de 26 septembrie 2016, Marius Șumudică a fost declarat cetățean de onoare al orașului Giurgiu.