A intrat în comă acum 7 ani după ce a născut! Este incredibil cum a reacționat femeia când și-a văzut fetița pentru prima dată.

O tânără care a fost în comă în ultimii 7 ani i-a uimit pe medicii care nu mai aveau nicio speranță că această își va reveni. Femeia s-a trezit și apoi şi-a văzut și îmbrățișat pentru prima dată fiica, pe care a adus-o pe lume înainte să intre în comă.

Danijela Kovacevic în vârstă de 25 de ani este o tânără din Serbia care a intrat în comă în urmă cu 7 ani, din cauza unor complicații apărute în timpul travaliului. Femeia a dus o luptă crâncenă pentru propria viață din 2009, când un virus i-a pătruns în sânge chiar înainte să își nască fetița.

Timp de șapte ani, Danijela a rămas în stare vegetativă, dar cu ochii deschiși. Anul trecut, mediciii care au îngrijit-o au fost șocați dar plăcut surprinși, când tânăra mămică s-a trezit din comă, iar organismul ei a răspuns pozitiv la tratament. Femeia și-a revenit în mod miraculos, în momentul când fetița și-a mângăiat mama pe obraz.

Doctorii care au ținut-o sub observație au declarat că Danijela poate acum să țină în mână o hârtie și un pix și chiar să se ridice și să urmărească o conversație.

„Aceasta este o recuperare minoră, dar tot este mult mai bine decât era înainte. A început să ia în greutate, a devenit mai vie. Reacționează, zâmbește și se supără”, a spus tatăl femeii.

Ea a fost transferată la o clinică din Germania, unde urmează sub atenția doctorilor face terapie fizică și pentru vorbire, care îi stimulează funcțiile creierului. Acum familia ei are nevoie de încă 50.000 de euro pentru a continua tratamentul. Sursă articol: Portalul de informații click!

loading...