Descoperire MACABRĂ! Un copil a găsit cadavrele a trei bebeluși în podul unui bloc.

Descoperire șocantă în localitatea Bistrița Bârgăului. Cadavrele a trei bebeluși au fost găsite într-o stare avansată de putrefacție, în podul unui bloc.

Polițiștii și procurorii criminaliști au început anchete în comuna Bistrița-Bârgăului pentru aflarea adevarului.

Locatarii blocului din comuna Bistriţa-Bârgăului în podul căruia în care a fost făcută descoperirea șocantă, declară că imobilul este locuit de femei în vârstă şi niciuna nu a fost însărcinată. Trupurile au fost observate de un copil, care i-a spus mamei că a găsit „o păpuşă”

„Nu ne putem da seama. În ultimii ani nu a locuit nimeni aici care să fi fost gravidă. Toate suntem femei în vârstă, femei cu familie. Noi un am văzut nicio femeie să fi fost gravidă pe aici”, a declarat o localnică, pentru Mediafax.ro.

Descoperirea a fost făcută de o femeie care locuiește la parter. Ea a fost cea care a urcat în pod, alături de copilul ei, în vârstă de 12 ani, ca să facă ordine, înainte de a duce rufele la uscat. Copilul i-a spus femeii că a găsit o păpușă. Femeia a realizat că era vorba, de fapt, despre un bebeluș. După ce a dat la o parte cârpele cu care era acoperit, a mai găsit încă un bebeluș mort. Speriată, femeia a anunțat Poliția.
Polițiștii au descoperit în pod și al treilea trup și mai multe obiecte de lenjerie pătate cu sânge. Potrivit acestora, copiii par să fi fost abandonați acolo imediat după naștere. Doi dintre copii au fost ascunși în saci de rafie, iar al treilea era învelit într-un palton vechi. Și mai șocant e faptul că doi dintre copii sunt gemeni și au murit la scurt timp după naștere
„I-am văzut şi eu pe copii. La starea în care erau, se zicea că sunt de vreo patru sau cinci ani acolo. Par să fie nou-născuţi cei trei copilaşii”, a spus o locatară.
După ce Serviciul Judeţean de Medicină Legală din Bistriţa a ridicat cadavrele, podul blocului a fost sigilat.
 „Echipa operativă a Inspectoratului de Poliție Bistrița-Năsăud, sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița Năsăud, s-a deplasat aseară (joi – n.r.) la fața locului, unde au fost identificate cadavrele a trei bebeluși. În acest caz s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut decesul copiilor”, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul IPJ.
Oamenii din bloc bănuiesc că nu un locatar din bloc a lăsat cadavrele copiilor, ci altcineva. Sursă articol: Portalul de informaţii LIBERTATEA