Un PROFESOR din Gorj a fost filmat în timp ce întreţinea relaţii INTIME cu o ELEVĂ de 12 ani

Tehnologia din ziua de astăzi se dovedeşte a fi benefică pentru cei care o folosesc, iar cu ajutorul ei, adevărul poate ieşi mai usor la iveală. Aşa s-a întâmplat şi cu un “domn” profesor de la Colegiu Naţional „Tudor Arghezi“, din Târgu-Cărbuneşti, care este acum acuzat că a întreținut relații sexuale cu o elevă, în vârstă de 12 ani, într-o scara de bloc, din localitate, scriu cei de la libertatea.ro

Învinuitul “domn” are vârsta de 34 de ani şi este angajat ca profesor de economie și educație antreprenorială, iar vineri a fost arestat la domiciuliu pentru 30 de zile. Laurenţiu Grecu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, a declarat pentru GDS că scenele de sex dintre profesor şi eleva de 12 ani ar fi fost înregistrate de camerele de supraveghere dintr-o scară de bloc din Târgu-Cărbuneşti.

Imaginile au ajuns în posesia preşedintelui de asociaţie de proprietari, care este poliţist. Astfel, oamenii legii au intrat pe fir. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj susţin că, până în prezent, la instituţie nu a fost depusă vreo plângere împotriva profesorului din Târgu-Cărbuneşti.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul libertatea.ro

loading...