Un copil le-a cerut medicilor să îl lase să moară. MOTIVUL te va emoţiona până la lacrimi.

Chen Xiaotian era doar un copil de 5 ani când a fost diagnosticat cu cancer cerebral. Mama lui, Zhou Lu a avut grijă de el oferindu-i tot sprijinul, luptând să-i salveze viaţa, ba chiar au fost momente când eforturile sale au fost supraomeneşti când zilele băiatului se sfârşeau.

copil 3

Într-o zi, soarta li s-a schimbat radical, în momentul în care femeia a descoperit că are insuficienţă renală.

copil 6

Luni la rând, mama şi copilul au stat internaţi în acelaşi salon. Femeia era dependentă de dializă iar fiul era dependent de atenţia mamei.

copil 5

loading...
Dupa o perioadă de spitalizare doctorii au crezut că tumora lui Chen s-a diminuat, sperau că băieţelul îşi va reveni. Însă cancerul a revenit si mai puternic. În scurt timp, din cauza unor complicaţii, Chen a orbit, apoi a paralizat.
copil 7
Chiar dacă Zhou avea problemele ei de sănatăte, nu şi-a pierdut speranţa şi a continuat să-l îngrijească, sacrificându-şi sănătatea.
copil 4
Nu după mult timp starea de sănătate a lui Zhou s-a înrăutăţit. Acum, singura şansă la viaţă era un transplant renal.
Doctorii au vorbit cu mama lui Zhou “Mi-au spus că nepotul meu nu avea nici cea mai mică şansă de supravieţuire, dar că rinichiul lui i-ar salva viaţa mamei“, a povestit femeia.
Zhou nu a vrut să audă. Nu dorea nici măcar să se gândească la aşa ceva. Chen le-a auzit pe cele două vorbind. Când a rămas o clipă singur, şi-a chemat bunica şi i-a spus, cu lacrimi în ochi: “Vreau să-i dau mamei mele un rinichi!”
Au trecut câteva zile până când bunica, la rugămintea lui Chen, şi-a făcut curaj să deschidă discuţia în faţa lui Zhou. “Fiul tău vrea să-ţi spună ceva”, i-a zis. Apoi băieţelul, cu o voce tremurândă, i-a spus mamei sale: “Mami, vreau să iei un rinichi de la mine. Vreau să-ţi salvez viaţa…”
copil 8

După mai multe discutii, Zhou a acceptat, cu inima zdrobită, ajutorul fiului său. Singura consolare a fost aceea că, din acel moment, fiul ei va fi parte din ea.

La câteva zile, Chen a murit. Medicii l-au dus imediat în sala de operaţie şi i-au prelevat organele sănătoase: rinichii şi ficatul. Înainte de operaţie, medicii şi asistentele au păstrat un moment de reculegere pentru micuţ. Mama şi fiul au fost compatibili, Chen a reuşit să salveze viaţa mamei sale.

Nu doar mama a fost salvată, al doilea rinichi a ajuns la o tânără de 21 de ani, în timp ce ficatul a salvat viaţa unui bărbat de 27 de ani. Sursă articol: Portalul de informaţii REALITATEA.NET