Dex-Online i-a taxat pe elevii care au copiat la Simularea de la limba română 2017.

Simularea examenelor naționale a debutat ieri, 13 martie, cu proba la limba și literatura română. Cei de la Dex-Online au sesizat că în timpul simulării la proba de limba română, două cuvinte cheie din subiectele pentru evaluarea naţională au avut sute de căutări la nivel naţional.

Adiministratorii site-ului au scris pe blogul lor despre cele mai căutate cuvinte cheie, deoarece anul trecut, în timpul simulărilor de examene, au crescut brusc căutările pentru cuvintele care apăreau la una dintre întrebări.

Căutările au început să apară pe site chiar înainte de începerea examenului, dovada că unii elevi ar fi putut avea acces la subiecte încă dinaintea orei 9.

La Simularea din acest an, cei de dexonline.ro au fost pregătiți să combată o întâmplare de același fel și au stat cu ochii pe căutări. Astfel, perechile pretutindeni / pretutindenea și a zări / zărit, au înregistrat următoarele căutări

  • de la 08:00 la 08:59 au fost 9 căutări;
  • de la 09:00 la 09:59 au fost 143 de căutări;
  • de la 10:00 la 10:59 au fost 171 căutări;
  • de la 11:00 la 11:59 au fost 989 căutări.

dexonline

loading...

Adiministratorii site-ului Dex-Online, au modificat temporar definițiile cuvintelor, după cum se poate vedea în imaginile de mai sus. Sursă articol: Portalul de informaţii PLAYTECH