O IUBIRE INTERZISĂ de părinţi. Avea doar 14 ani! I-a trimis mesaj “că o va veghea din ceruri” apoi s-a aruncat cu maşina de pe un pod.

Băiatul în vârstă de 14 ani care a căzut cu maşina într-un râu urma să se sinucidă alături de iubita lui. Cei doi adolescenţi aveau o relaţie cu care părinţii lor nu erau de acord.

Cei doi adolescenţi erau colegi de clasa şi erau la a doua tentativă de suicid. Aceştia au mai încercat şi anul trecut să-şi ia viaţa deoarece părinţii le interziseseră să aibă o relaţie. Atunci, ei s-au taiat pe maini si pe burta cu lama, scriu cei de la romaniatv.net citând monitoruldevrancea.ro

Fata i-a povestit directorului scolii ca baiatul trebuia sa o ia in aceasta dimineata cu masina de acasa si sa se arunce amandoi in rau, doar ca acesta a decis sa se arunce singur cu masina de pe pod.

Adolescentul i-a trimis un mesaj iubitei sale in care ii spunea ca “o va veghea din ceruri”. Baiatul a suferit un traumatism de coloana lombara, un traumatism cranio-cerebral inchis si va ramane internat cateva zile.

Miercuri dimineață, în jurul orei 5.00, un tânăr de 14 ani din Vidra a luat mașina părinților săi și a ajuns cu ea într-o râpă. Din fericire, a scăpat cu viață, dar are răni grave și este internat la Spitalul Județean din Focșani.

loading...

Citeşte continuarea si mai multe informaţii interesante pe portalul romaniatv.net