INCREDIBIL! Iată CARNEA FALSĂ – secretul produselor din carne pe care „producătorii” nu vor să-l aflii

Un “lipici de carne” este o pudra alba care lipește resturi provenite din prelucrarea cărnii și conține bucăți de carne de vită, miel, pui si pește. Aceasta pudra se folosește de ceva timp, nu este o noutate, scriu cei de la portalul de informaţii

Lipiciul de carne are un agent coagulant reprezentat de sânge de animal. Prezintă un grad ridicat de risc de infestare cu bacterii adunate din bucățile de carne.

File-ul este format din resturi de carne lipite bine şi condimentate cu monoglutamat de sodiu. Nu oricine consumă file, dar cei în cauză cred că mănâncă o carne de calitate superioara şi se înșeală.

Carnea nu se rupe acolo unde bucatile sunt lipite, si nu iti poti da seama ca nu este o bucata intreagă.

În restaurante, bucătarii folosesc această enzimă lipicioasă sub forma de pudra alba. Carnea este amestecată, iar cei care o prepară au grijă să nu inhaleze substanţa utilizată.

Mari furnizori folosesc acest produs special cunoscut sub denumirea de “lipici de carne” pentru a lipi porţiuni rămase sau “resturi” de carne şi le vînd ca produse de calitate.

Sunt state pe Glob unde nu exista nicio reglementare în privinţa lipiciului de carne. Produsele sunt ambalate în supermarket-uri sub numele de carne “procesată” sau “reprocesată”.

loading...

O friptură care conţine lipici de carne este foarte periculoasă. Poate produce cheaguri de sânge şi atacuri cerebrale.

Dacă bucăţile de carne lipite nu sunt bine prelucrate termic, bacteriile existente în acele bucăţi nu sunt ucise, consumatorii riscând contaminarea întregului tract digestiv.

Citiţi continuarea şi mai multe informaţii interesante pe portalul infoalert.ro carnea Sursă VIDEO: We the People!