Galerie foto! Senzuală si sexy a înnebunit bărbaţii cu această fotografie. Ce detaliu hot le-a sucit minţile!

Tamara Ecclestone este fiica preşedintelui competiţiei Formula 1, Bernie Ecclestone şi este una dintre cele mai mediatizate milioanare din Marea Britanie. Ea face tot ce poate pentru a atrage atenţia presei.

Poza care a incins imaginatia a milioane de barbati din intreaga lume. De ce au fost toti cuceriti de un detaliu super hot

Tamara profită din plin de statutul de vedetă pentru a face tot felul de pictoriale. Îmbrăcată cât mai sumar, fiica  preşedintelui competiţiei Formula 1 îşi etalează cu mândrie formele sexy. Tânăra a acceptat recent să pozeze pentru revista Playboy, şi a încins imaginaţia bărbaţilor cu un detaliu hot.

Sexy, dar plin în acelaşi timp de bun gust, pictorialul o prezinta pe Tamara Ecclestone pozând într-o rochie neagră mulată, având posteriorul dezgolit.

Potrivit romania.tv.net, Tamara apare înconjurată de pantofi cu toc şi două menajere, care par să o dezbrace. Ea a mizat pe acest detaliu de efect, care i-a înnebunit pe barbaţi.
Fiica şefului Formula 1, nu este la fel de dezgolită ca alte vedete Playboy. Sursă articol: Portalul de informaţii perfecte.ro

loading...