ONG-ista Maria Voicu, agresată de Conducerea Asociaţiei de Proprietari Drumul Creţeştilor nr. 15

Dezmat si dezinteres pe banii Proprietarilor din Strada Drumul Cretestilor nr 15, Bloc A, Scara 1. Asociatia de proprietari Drumul Cretestilor “Escrocherie pe fata ” din Bucuresti este in fruntea listei datornicilor de la (Romenergo SA, cu 8000 lei,), ( Apa Nova SA 139.535.29 lei), ceea ce inseamna peste 80 milioane de lei vechi. Peste 10.000 de lei nu au fost platiti ca si datorie catre furnizorii.

Administratora Topolica Antoaneta Mihaela fiind banuita de delapidare. In urma anchetei jurnalistilor Ziarului MicNews.ro care au intrat in posesia a mai multor acte si chitante eliberate in fals, a ramas in coada de peste. Jumatate din cei 8000 de lei reprezinta valoarea facturilor de energie termica neplatite, restul fiind penalitati. Din cei 7800 de euro, pe care asociatia nu i-au virat la ROMENERGO SA si Apa Nova SA, desi a consumat energie electrica, 10.000 lei s-au “evaporat”. Propietarii au dat banii la casierie, insa acestia nu au mai ajuns la furnizorul de agent termic.

Lipsa in gestiune nu a fost inca recuperata ba, mai mult, actuali angajati si sefi ai asociatiei de Propietari Drumul Cretestilor au scapat basma curata. Un control din cadru Sectiei 26, Politie au trimis catre Parchetul de pe Langa Judecatoria Sectorului 4, Referat cu neinceperea urmariri penale si Parchetul confirma urmatoarele Dispun Neinceperea urmariri penale in cauza, sub aspectul savarsiri infractiunii de tulburarea folosintei locunitei, si Neinceperea urmariri penale sub aspectul savarsiri infractiunilor prevazute de art. 215 alin 1, C.P, art 246 si art 289 cp, cu alte cuvinte orice plangere depusa de doamna Maria Voicu, se stie toate trebuie sa plece cu propunere de neincepere a urmariri penale, desi Varlam Iulian continua a delapida Asociatia de Propietarii din Strada Drumul Cretestilor nr 15, Bloc A, Scara 1, impreuna cu Adiministratora Topolica Antoaneta Mihaela, insusindu-si incasarile pe banda rulanta a propietariilor din str Drumul Cretestilor nr 15, Bucuresti, Sector 4.

”Administratorul Topolica Antoaneta Mihaela nu a efectuat plata catre furnizori inca din anul 2013, cei 10. 000 de lei vechi, ne-au declarat mai multi propietari ce locuiesc la adresa mai sus mentionata. Actuala conducere continua in mod frecvent intarzirea plati facturilor catre furnizorii sai, neavind nici cea mai mica problema, dar toti propietarii fiind afectati datorita neefectuari platilor facturilor restante, situatia fiind destul de complicata din acest motiv.

Asociatia Ziarul MicNews.ro a depus in repetate randuri sesizari la institutiile statului, Sectia 26, Politie, unde raspunsul a fost in temeiul legii, precizand: Faptul ca aspectele sesizate de dumneavoastra fac obiectul cercetarilor in dosarul penal inregistrat la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4, sub nr: 10683/P/2013, sub aspectul savarsiri de infractiuni de delapidare, fapta prev si pedepsita de art. 292, al .1 din Codul Penal semneaza Seful Sectiei 26 Politie, Comisar sef de Politie, Rusanu Ion Oratiu.

loading...

In urma investigatilor facute de jurnalisti Ziarului MicNews.ro, in Strada Drumul Cretestilor nr 15, Bloc A, Scara 1, in acest apartament 19+23, este un frigider si un televizor iar in apartamentul 19+23 energia electrica a fost intrerupta abuziv din 25.07.2013, incepand cu orele 19:30, rezulta faptul ca numita Voicu Maria nu are restante la Asociatia de Propietarii. Reprezentantii MicNews.ro au discutat cu Primarul Sectorului 4 care ne-a indrumat a sesiza autoritatiile competente, primaria neavind competenta, dat find faptul ca sunt proprietari nu locatari.