După „Balena albastră” un nou joc mortal face victime.

Un nou joc mortal a devenit viral pe rețelele de socializare din Rusia. În puţin timp, acesta a făcut deja o victimă. Copiii, în special fetele, sunt învățațe cum să devină zâne.

Sofia este unul dintre copiii care au fost racolați de răufăcători. Ea a primit instrucțiuni “speciale” cum să devină o zâna.

„Vrei să devii o zână? Acum este foarte simplu, nu trebuie decât să urmezi aceste instrucțiuni. La miezul nopții, atunci când toată lumea doarme, ridica-te din pat, da roată camerei de trei ori și spune frază magică. Ulterior mergi la bucătărie dar ai grijă că nimeni să nu te observe, altfel magia nu își va face efectul. Deschide gazul de la toate arzătoarele aragazului, dar nu îl aprinde, nu vrei să te arzi nu? După ce ai făcut asta lasă ușa deschisă și mergi la culcare. Gazul magic va veni la tine, tu îl vei respira în somn, iar dimineață, când te vei trezi, vei observă ca te-ai transformat în zâna. Vei fi zâna focului!”.

Fetița s-a lăsat păcălită și a făcut întocmai, însă ea a aprins aragazul din greșeală și s-a ales cu arsuri pe tot corpul. Din fericire, nici ea nici familia ei nu au murit asfixiați.

cross-2
Părinți, trebuie să fiți mereu ateni la comportamentul copiilor voştri, cel mai important este să verificați regulat activitatea lor pe rețelele de socializare și anturajul în care se învârt. Copiii din ziua de azi sunt tot mai vulnerabili. Sursă articol: Portalul de informații SECRETUL CUNOASTERII  Sursă foto

loading...