Mărturiile ULUITOARE ale unei tinere mame care a fost capturată de ISIS împreună cu cei trei copii ai săi

Hanan este o tânără de doar 26 de ani şi a fost capturată de membrii grupării teroriste Stat Islamic împreună cu cei trei copii ai săi. Din acel moment a început calvarul vieţii ei pe care ni l-a povestit şi nouă.

Din momentul în care a fost prinsă, a fost legată la ochi, bătută cu cabluri şi violată în fiecare zi, timp de o lună, în faţa celor trei copii ai săi. În ziua când a fost prinsă, ea facea parte dintr-un grup mai mare de oameni care au încercat să fugă din oraşul irakian Hawijah după ce teroriştii puseseră stăpânire pe el, scriu cei de la ziarulonline.com

Din păcate, ea împreună cu cei trei copii ai ei şi un grup de 50 de femei au fost capturate. Soţul tinerei mame a reuşit să fugă şi nu a fost capturat. Acela a fost momentul în care s-a dezlanţuit iadul pentru tânăra mamă şi copiii acesteia.

Timp de o lună de zile, Hanan şi cei trei copii au fost ţinuţi prizonieri de către un membru al grupării teroriste. În fiecare zi, bărbatul o batea şi o viola în faţa celor trei copii.

„Am fost VIOLATĂ în fiecare zi, timp de o lună întreagă, chiar în fața celor trei copii ai mei!”

A trebuit să treacă o lună de zile pâna când tatăl tinerei a reuşit să dea de ea. El le-a dat teroriştilor o maşina şi suma de 500 de dolari în schimbul eliberarii fiicei şi a nepoţilor lui. Hanan a fost în schimb obligată să semneze o hârtie prin care se obliga să nu părăsească teritorilul controlat de ISIS, în caz contrar, va fi ucisă, scrie Daily Mail.

Cuprins de remuşcări, bărbatul care a ţinut-o pe Hanan captivă, a încercat să-l convingă pe tatăl acesteia să i-o lase ca să se căsătoreasca cu ea. Tatăl tinerei a refuzat categoric oferta teroristului. Hanan nu ştie nici acum ce s-a întamplat cu cele 50 de femei care au fost capturate odată cu ea.

Sursă foto. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ziarulonline.com