ŞOCANT! O BĂTRÂNĂ oarbă, fără să ştie, a TRĂIT 20 de ani în CASĂ cu fiul ei mort, despre care credea că a părăsit-o

Cazul este unul demn de filmele de mâna a doua, dar nu este aşa. Femeia era bătrână şi a rămas fără vedere în urma unui accident tragic petrecut cu mulţi ani în urmă. Din momentul acela, ea îşi trăia ultimele zile rămase, singură, în casa în care locuia după moartea soţului său. A avut doi copii, unul murise în 2003, la vârsta de 38 de ani, iar de celălalt nu mai ştia nimic, credea că o părăsise, scriu cei de la antena3.ro

Vârsta începea să-şi spună tot mai mult cuvântul, iar boala era din ce în ce mai agresivă.

Măcinată de boală, singurătate şi de bătrâneţe, cumnaţii Ritei Wolfensohn au decis că ar fi mai bine să o interneze într-un azil de bătrâni.

Când au intrat în locuinţa femeii, Joseph Buchman şi Josette au avut un adevărat şoc, nemaivizitând-o de foarte multă vreme până atunci.

În casa femeii era un focar de infecţie. Mirosul era extrem de greu de suportat, însă, după ce au reuşit să o interneze pe Rita, au decis să îi cureţe locuinţa.

loading...

Când au ajuns la etaj, rudele femeii au trăit clipe de groază. Au găsit într-o cameră retrasă un schelet “îmbrăcat” cu cămaşă, blugi şi sosete. Zăcea pe o saltea, pe podea. În secunda următoare, au chemat Poliţia.

După o anchetă amănunţită şi multe teste, autorităţile au ajuns la concluzia că scheletul aparţinea fiului său. Se pare că femeia nu ştia că băiatul său murise.

Rita a declarat poliţiştilor că, în tot acest timp, a trăit cu impresia că băiatul ei pur şi simplu o părăsise, lăsând-o pradă bolii, bătrâneţii şi gândurilor negre.

Sursă foto. Sursă articol: portalul de informaţii antena3.ro