A murit Filip, băiețelul bolnav care își dorea să fie înmormântat lângă mama lui

Un băiețel bolnav de leucemie în fază terminală și-a dorit să fie îngropat alături de mama lui.

De când avea doi ani, Filip s-a luptat cu mai multe boli care i-au măcinat trupul. Băiatul în vârstă de 7 ani a fost diagnosticat cu leucemie anul trecut.

Filip Kwansky s-a stins din viață vineri dimineață la un spital din Londra, unde făcea tratament. El fusese diagnosticat cu leucemie mielocitara în septembrie anul trecut, iar de atunci, a încercat în zadar să învingă boala, scrie Metro.

Mama lui a murit în 2011, din cauza cancerului și a fost înmormântă în Polonia. Tatăl baiețelului a făcut publică povestea pentru a reuși să îi îndeplinească ultima dorintă a fiului său, aceea de a fi îngropat langă mama sa,  în Polonia.

Copilul și-a dorit foarte mult să fie îngropat alături de mama lui, dar din păcate, părintele său nu mai avea bani să-i îndeplinească acestuia dorința sfâșietoare. Cheltuielile de repatriere erau mult prea mari si tatăl lui nu-și permitea acest lucru.

Datorită oamenilor care au donat, ultima dorință a lui Filip va fi îndeplinită, el va fi inmormântat în Polonia, lângă mama lui.

“Îngropați-mă în sicriul mamei mele că să aibă grijă de mine în ceruri”, au fost ultimele cuvinte ale băiatului. Sursă articol: Portalul de informații ȘTIRILE KANAL D