ŞOCANT! A fost violată de patru indivizi care au transmis totul Live pe Facebook.

O fată de 15 ani din SUA, a trăit momente de groază când patru adolescenți au violat-o. Unul dintre violatatori a transmis oroarea, LIVE, pe Facebook.

Atât poliția cât și familia fetei, au aflat ce s-a întâmplat la scurt timp, după ce imaginile au ajuns pe rețeaua de socializare.

Un băiat în vârstă de 14 ani și alți trei prieteni, au atras-o pe fată într-un apartament din Chicago. Aceștia nu au mai lăsat-o să plece și au profitat de ea. Băiatul de 14 ani a filmat totul, iar imaginile au ajuns pe Facebook.  Şocant în povestea asta este faptul că, unul dintre clipurile video a fost transmis live și 40 de persoane l-au urmărit. Niciuna nu a anunțat însă autoritățile.

“Din cauza conținutului clipului video pe care l-am văzut, nu vreau să întru în detalii și să povestesc acele imagini, dar vă spun că acelor tineri ar trebui să le fie rușine”, spune un polițist.

După ce clipul a apărut pe Facebook, polițiștii au reușit să o găsească pe fata în vârstă de 15 ani. Adolescenta plecase la magazin, iar mama ei a dat alarma după ce câteva ore nu a reușit să ia legătura cu ea.

“Este traumatizată după acest eveniment, mai ales că în mediul online există numeroase persoane care se amuză pe seama victimei”, explică polițistul.

Familia este îngrozită din cauza amenințărilor pe care fata le primește. Tânăra este căutată acasă de tineri pe care nu îi cunoaște.

loading...

Băiatul care a transmis LIVE oroarea a fost arestat, iar polițiștii i-au găsit și pe complicii lui. Cei patru vor răspunde acum în fața legii. Sursă articol: Portalul de informații ȘTIRILE PRO TV