La 78 de ANI, a găsit un rucsac cu 14.000 de euro. Ce a hotărât bărbatul să facă cu BANII?

Un localnic de 78 de ani din comuna vranceana Vanatori, a găsit pe strada un rucsac cu 14.000 de euro si a decis sa predea totul politiei.

In urma anchetei, politistii au descoperit persoana careia ii apartineau banii, o femeie din localitatea Panciu care vanduse un teren, scriu cei de la stirileprotv.ro citand news.ro.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vrancea, un batran in varsta de 78 de ani din localitatea Vanatori a gasit, saptamana trecuta, pe strada, in zona Bisericii Catolice din Focsani, un rucsac. Omul ar fi intrebat pe strada daca cineva a pierdut geanta respectiva, insa cum nu a gasit proprietarul, a luat-o cu el.

Odata ajuns acasa, barbatul s-a uitat in rucsac impreuna cu familia, iar cand a descoperit teancurile de bani, in total 13.700 de euro, a mers la Politia Focsani si a predat geanta cu tot cu continutul acesteia.

Politistii vranceni au identificat proprietarul rucsacului cu ajutorul chitantelor emise de bancomat la scoaterea unei sume de bani. Este vorba despre o femeie din localitatea Panciu, care a declarat ca banii reprezinta contravaloarea unui teren pe care l-a vandut.

Sursa foto. Cititi mai multe informatii interesante pe portalul stirileprotv.ro