BABA VANGA sparge BARIERELE VIITORULUI: președintele S.U.A. va declanşa un NOU RĂZBOI..

Ultimele descoperiri ale celor care i-au analizat previziunile femeii născute în Bulgaria au ajuns la concluzia că aceasta a anunțat începerea unui nou război, care va izbucni undeva în Estul planetei.

Profeţie sau nu, pericolul declanşării unui război mondial pare să fie tot mai mare.

Astăzi este o zi ISTORICĂ pentru întreaga OMENIRE. Statele Unite au atacat vineri Siria, lansând zeci de rachete de croazieră asupra unei baze aeriene a regimului, ca răspuns la un presupus atac chimic pe care Donald Trump l-a catalogat drept o “ruşine pentru umanitate”.

Sursă VIDEO: U.S. Navy

loading...

Supărat, preşedintele nou ales al S.U.A., Donald Trump, a dat ordin şi a lansat ”59 de rachete” de tip Tomahawk, a anunţat un oficial de la Casa Alba, precizand că Washingtonul a vizat baza aeriana de la Shayrat, care este ”asociată programului” armelor chimice al Damascului şi ”direct legată” de evenimentele ”oribile” de marţi, în atacul din Siria, unde au fost folosite arme chimice, spun autorităţile turce, soldate cu 86 de morţi.

Preşedintele Donald Trump a declarat că aceste operaţiuni sunt ”în interesul vital al securităţii nationale” a Statelor Unite.

Sursă articol: portalul de informaţii stirileprotv.ro