A murit românca rănită în atentatul de la Londra! Avea 31 de ani.

Românca rănită în atentatul de la Londra, Andreea Cristea, a murit.

Românca rănită în atentatul de la Londra, Andreea Cristea, a murit, potrivit  Scotland Yard. Avea 31 de ani și era internată de două săptămâni în stare gravă.
Ambasadorul României la Londra a declarat că va acorda ajutorul necesar pentru repatrierea tinerei.

Familia Andreei a trimis o scrisoare în care a condamnat atacul care i-a luat viață fetei.

„După ce a luptat să trăiască timp de peste două săptămani, iubita și de neinlocuita noastră Andreea-o fiică, soră și parteneră minunantă, o prietenă dedicată și cea mai unică și iubitoare persoană pe care ți-o poți imagina, a fost smulsă cu cruzime din viețile noastre, în modul cel mai crud și laș. Ne vom aminti mereu de ea ca de raza noastră de lumină strălucitoare care va continua să strălucească cu putere în inimile noastre”, a spus familia româncei.

Ambasadorul român, Dan Mihalache a declarat că Andreea Cristea a fost aruncată în rău de masina teroristului.

„Aseară târziu (a încetat din viată — n.r.). Familia ei deocamdată este în țară. Desigur că o să le dăm tot ajutorul necesar pentru repatrierea corpului în momentul în care se va pune problema”, a declarat Mihalache.

Femeia se afla în Londra cu iubitul ei, în vacantă, de ziua de naștere a romanului, acesta vroia să o ceară în căsătorie. Amândoi se aflau pe Podul Westminster când un bărbat a intrat cu mașina în mulțime.

Românca a fost lovită cu mașina de terorist și aruncată în Tamisa, de unde echipele de salvare au recuperat-o, apoi au transportat-o la spital. Sursă articol: Portalul de informații Digi 24 Sursă foto