O fetita de 10 ani a scris un mesaj si l-a bagat intr-o sticla. Dupa 20 de ani, MESAJUL din STICLA a fost gasit …

Povestea mesajului din sticla este una foarte frumoasa sau chiar interesanta, privita din perspectiva anilor in care traim. Cu 20 de ani in urma, o fetita de 10 ani a scris un mesaj pe o bucata de hartie, l-a bagat intr-o sticla si apoi l-a aruncat in mare. Anul acesta din intamplare, biletul ei a fost gasit de catre localnicul Pieter Schapercel, pe malul apei in Olanda.

Scrisoarea din sticla era datata pe 25 august 1997 si a calatorit in cei 20 de ani peste 347 km pe Marea Nordului, pana a ajuns in Vlieland, o insula din partea de Nord a Olandei, scrie stirileprotv.ro citand kentonline.co.uk.

Pieter Schapercel, barbatul care a gasit scrisoarea, lucreaza pentru agentia de conservare Staatsbosbeheer, iar in acel moment participa la o actiune ampla de curatare a plajei. El a declarat ca a fost uimit cand a deschis dopul sticlei, in care a gasit mesajul scris de mana de o fetita numita Susie Hampton, care locuia in acel moment in Kings Road, Minster, in Marea Britanie.

Scrisoarea a fost trimisa in lunga calatorie pe ocean in August 1997. Este adresata “oricui gaseste sticla”, iar in mesaj fetita a scris “Buna, numele meu este Susie Hampton si am 10 ani. Am aruncat aceasta sticla in apa pe 25 august 1997. Imi poti scrie unde si cand ai gasit-o? Adresa mea este: 49 Kings Road, Minster-on-Sea, Sheppey, Kent, ME12 THL.”

loading...

In momentul in care a gasit scrisoarea, Pieter le-a spus colegilor sai: “Wow, asta este speciala, acestei scrisori i-a luat 20 de ani sa ajunga la cineva.”

“Curatam plaja alaturi de multi oameni, voluntari din insula si turisti. Facem asta in fiecare an. Ar fi super sa dam de urma lui Susie. Ar trebui sa aiba 30 de ani acum si sper sa isi aminteasca de mesajul pus in sticla”, a spus un coleg de-al barbatului.

Pana acum s-a aflat ca Susie nu mai locuieste la adresa scrisa in mesaj si este posibil sa aiba un alt nume de familie, insa oamenii continua sa o caute.

Sursa foto. Cititi mai multe informatii interesante pe portalul stirileprotv.ro