VIDEO – Un bărbat din Sibiu şi-a ÎNFIPT o maşină în faţada casei … aşa de frumuseţe …

Imaginaţia românilor este debordantă când vine vorba de înfrumuseţarea faţadei casei lor. Numai că în imaginile următoare, românul nostru a reuşit să spargă orice barieră, înfigându-şi o maşină direct în peretele casei.

Ceea ce mai până ieri vedeam numai după ce treceam graniţa spre vest, acum ne este dat să vedem şi la noi în ţară, şi pe bună dreptate nu este nimic rău în asta. Totul este dovedit de un bărbat sibian, a cărei pasiune pentru maşini nu a avut limite, iar acum nu are cum să treacă neobservată. De ceva timp, pe faţada locuinţei sale, tocmai la etaj, stă cocoţat un autoturism ce pare că s-a înfipt acolo, scriu cei de la ziarulonline.com

Aceasta este, fără îndoială, cea mai admirată casă din localitatea Sura Mare. Proprietarul ei – om umblat prin lume – a văzut că prin Ungaria, Cehia şi Slovacia nu se mai poartă maşinile în garaj ci în… casă. Iniţial, acesta a atârnat maşina la etaj. Apoi a venit cu idee să o… înfigă în peretele casei unde locuia.

”Masina asta nu stiu cum a ajuns acolo, a venit de pe aer, dintr-un avion si s-a aruncat acolo, s-a prins acolo in perete!”, spune un localnic

”A mai fost un Audi inainte dar l-a dat jos si l-a schimbat. E o chestie interesanta dar fiecare cu… placerea si ideea lui.
– V-ati face asa ceva la casa?
– Nu ca eu am o casa mai mica si nu imi pot permite sa pun asa ceva”
, explica un alt vecin.

In zona, casa e reper de orientare. Strada Ocnei a devenit acum „strada cu masina pe casa”.

Masina folosita pe post de decor a fost luata de la un cimitir de masini. Fusese accidentata in fata dar partea din spate a ramas intacta.

”Cam comica! Nu am mai vazut! Pana acum nu am mai vazut nicaieri. Am 60 de ani dar nu am mai vazut asa ceva!” se amuza o femeie din localitate.

Proprietarul ineditei case este gata ca pe viitor sa-si puna in aplicare si alte idei nastrusnice, numai ca acestea se vor concretiza in momentul cand va dispune si de banii necesari.

Sursă VIDEO: Mirela Dediteanu Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ziarulonline.com