Dăruieşte din suflet pentru BUNI. La 88 de ani copii au părăsit-o iar spijinul ei nu mai vine de “NICĂIERI”

Cazul lui tanti Rozalia sau al lui Buni, cum îi mai spunea lumea prin sat, este unul cu adevărat cutremurător. Membrii Asociaţiei MicNews au aflat de ea şi s-au deplasat la faţa locului pentru a constata realitatea. Ajunşi în judeţul Hunedoara, satul Săcămaş, nr. 116, au găsit-o pe tanti Rozalia.

Îşi facea de treabă prin curtea sărăcăcioasă şi cu greu o puteai privi fără să nu te gândeşti în ce condiţii trăia. Nu mai are de mult sprijinul nimănui, cu toate ca a născut trei copii care acum au părăsit-o. Nu are niciun venit, numai Dumnezeu ştie cum se descurcă cu mâncarea, hainele şi medicamentele necesare bolilor de care suferă.

Contactate de către cei de la Asociaţia MicNews, autorităţile locale şi judeţene şi-au dat acordul pentru a o vizita pe tanti Rozalia si pentru a face ceva în spijinul acesteia. Primarul comunei, Omotă Marius, Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, împreună cu Prefectul, vor fi luni dimineaţă la ora 9 în satul Săcămaș pentru a discuta cu bătrâna despre cum o pot ajuta să depăşească condiţiile vitrege în care aceasta trăieşte.

Preşedintele Asociaţiai MicNews, Mihai Căldăraru este convins că, prin ajutorul dat de autorităţi şi de oamenii cu suflet mare, vor putea realiza şi o reparaţie a casei în care locuieşte, pentru ca tanti Rozalia să se bucure de o viaţă mai bună de acum încolo.

loading...

Sursa VIDEO: D- StudioMedia

https://youtu.be/Gud5eBIX7Wk