Un UCIGAŞ în serie a speriat toată America. A comis 13 crime, iar pe ultima a transmis-o în direct, pe Facebook

O crimă odioasă a fost transmisă în direct pe reţeaua de socializare, Facebook. Americanul a avut curajul nebunesc să ucidă un bătrân şi a transmis totul în direct, iar acum este căutat de poliţiştii din Cleveland. Într-o altă înregistrare, criminalul spusese că a omorât alte 13 persoane şi că va continua să ucidă la întâmplare până când va fi prins, scriu cei de la romaniatv.net citând dailymail.co.uk

“Am cedat. Am ucis 13. Asta am făcut, am ucis 13 oameni şi voi continua să omor până când mă vor prinde”, spune criminalul, pe numele său Steve Stephens, într-un videoclip. După ce a fost făcută această înregistrare, americanul a oprit maşina lângă un bătrân de 74 de ani care mergea pe trotuar şi l-a împuşcat, aparent la întâmplare.

Autorităţile din Cleveland îi cer suspectului să se predea şi îl avertizează că un efectiv impresionant de forţe de ordine, inclusiv agenţi FBI, sunt pe urmele lui. Totuşi poliţia admite că Stephens s-ar putea afla deja pe teritoriul altui stat. “Ceea ce s-a întâmplat astăzi nu are sens. Nu mai este nevoie de alte vărsări de sânge”, a spus Calvin Williams, şeful poliţiei Cleveland.

Fiul ultimei victime este şocat de cele întâmplate. “Tata a fost un om bun. Urăsc faptul că nu mai e. Nici nu ştiu ce o să fac. E ireal. Mă simt de parcă mi s-ar opri inima”, a spus acesta.

loading...

Citiţi continuarea si mai multe informaţii interesante pe portalul romaniatv.net